Kontakt redaktionen direkte eller på studarkblog@gmail.com, hvis du har gode ideer til indlæg eller andet der kunne være til gavn for bloggen! Hvis du er interesseret i at blive en del af redaktionen bedes du kontakte en af de driftansvarlige i enten København eller Århus.


Redaktionen Arkitektskolen København:

amders
Anders Aastrup (driftsansvarlig, Studark, KADK)
Mail: Anra1465@edu.kadk.dk

foto
Oskar David Mannov Olesen (læser i udlandet)
Mail: oskar-m-o@hotmail.com


Marie Louise Ditlev Eriksen
Mail: maer1498@edu.kadk.dk

Julie Andrea
Mail:


Redaktionen Arkitektskolen Aarhus:

StudArk redaktionen er midlertidigt nede i Århus. Men hvis du går på Århus Arkitektskole og brænder for at formidle små sjove historier fra livet på tegnesalen, oplyse om fede events med relevans for de studerende og være med til at genoprette forbindelsen mellem arkitektskolerne i Århus og København. Så skriv til StudArk mailen eller til en af de ansvarlige i København. Så vil vi hjælpe med at få det igang! 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

StudArk er et forum for arkitektstuderende i Danmark. Bloggen drives frivilligt af arkitektstuderende fra de to arkitekturfaglige skoler; Kunstakademiets Arkitektskole i København og Arkitektskolen Aarhus.

.Bloggen henvender sig først og fremmest til de arkitektstuderende med det formål at skabe udveksling, debat, oplysning og inspiration her imellem. Sideløbende med dette, skal bloggen være studiets ansigt udadtil, hvor branchefolk, færdige arkitekter samt de kommende studerende vil få indsigt i de studerendes hverdag på studiet. .

Redaktionen opfordrer samtlige studerende og undervisere til at sende os materiale vi kan uploade på bloggen. Alt fra studieprojekter, workshops til debatindlæg og studieture har relevans på StudArk. Vores eneste krav er at indlægget relaterer sig direkte til de studerende.

Kategorier

INSTAGRAM #STUDARK

This endpoint has been retired

Facebook