Arrangement, DAC - Dansk Arkitektur Center, Workshop

Talent Week

IMG_0312_cyan

Dansk Arkitektur Center inviterer i fællesskab med en række partnere, bl.a. Dansk Design Center og Copenhagen Solutions Lab, til Talent Week – fem dage med hacks, labs og talks om smart cities.  Talent Week finder sted i København fra d. 17.-21. august og henvender sig til nyuddannede urbane entreprenører, professionelle og studerende, der er interesserede i det fysiske, sociale og urbane rum. Du kan vælge mellem to labs ’Hacking the City’ og ’Sensing the City’.

Læs mere og køb billet her
Eller giv deres Facebookside et like
In english (Talent Week is held in English):

The Danish Architecture Centre, the Danish Design Center and fellow partners would like to invite you to join ‘Talent Week’  for five days of hacks, labs and talks for a smarter city. It takes places in Copenhagen from August 17th-21st 2015. Sprout Talent Week 2015 is for up-and coming urban innovators, entrepreneurs, professionals and students interested in the physical, social and urban space of a smarter city. You can choose between two labs ‘Hacking the City’ and ‘Sensing the City’.

Read more and buy your ticket here
Or join their Facebook site

IMG_0302_cyan

 

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier