Arrangement, Konferencer

Nordic Study Abroad Conference 2015 er åben for ansøgere

BIGLOGO

 

 

 

Har du ambitioner om at læse i udlandet? Nordic Study Abroad Conference 2015 er frem til d. 1. juli åben for ansøgere.

Nordic Study Abroad Conference (NSAC) er en non-profit årlig konference, hvis mål er at inspirere og hjælpe ambitiøse nordiske studerende med at læse i udlandet. Organisationen bag NSAC består udelukkende af studerende, der selv enten har læst i udlandet eller har planer om at gøre det.

NSAC 2015 finder sted d. 12. september hos Price Waterhouse Coopers i Hellerup, og traditionen tro vil der være oplægsholdere fra de bedste uddannelsesinstitutioner i verden – både studerende og undervisere- der holder oplæg om alt fra ansøgningsproces til tips og tricks, når man skal møde nye mennesker i andre lande.

Der vil være fuld forplejning på dagen. Du kan ansøge om at komme med til NSAC 2015 her

Læs mere om Nordic Study Abroad Conference 2015 på hjemmesiden her eller find dem på fb her

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier