Sommerworkshop i Serbien

meds tara tools-01

MEDS Tara 2015

Vil du bruge to uger af din sommerferie sammen med 2-300 andre arkitekt- og designstuderende fra hele Europa? Vil du møde ligesindede fra andre kulturer og være sammen om at bygge, lære og feste? Så er MEDS det oplagte valg. Denne gang går turen til den smukke nationalpark Tara i det bjergrige Serbien, hvor årets tema er “Ground Zero”.

Målet med workshoppen er at arbejde med traditionelle håndværksmetoder i de naturlige omgivelser til at skabe nogle konkrete, varige projekter, der kan gavne de besøgende i nationalparken. Interventionerne skal placeres på specifikke steder og vil skulle udføres i lokale materialer – primært tømmer. Hver workshopgruppe modtager en mængde materialer, der svarer til opgavens omfang, og herfra er det kun fantasien, der sætter grænser.

MEDS (Meeting of Design Students) er en sammenslutning af design- og arkitektstuderende fra hele Europa, der blev etableret i Tyrkiet i 2010. Målet med MEDS er at udvide deltagernes designmæssige kundskaber og give mulighed for at dele erfaringer og oplevelser med andre gennem udførslen af konkrete projekter. Hver august afholdes workshoppen et nyt sted og arrangeres frivilligt af engagerede studerende. Herligheden varer to uger og består af cirka 15-20 forskellige workshops, ekskursioner, seminarer, en-dags-workshops, fester og andet for de cirka 2-300 deltagende.

Vil du med? Så send en ansøgning, hvor du fortolker temaet “Ground Zero” til meds.denmark@gmail.com. Du kan lave en plakat (A3), en video (maks. 1 min.) eller et essay (maks. 1000 tegn). God fornøjelse!

Hvis du vil vide mere kan yderligere oplysninger findes på http://www.medstara.com og http://meds-workshop.com.

Har du spørgsmål, kan de stilles til meds.denmark@gmail.com.

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier