Festival, Inspiration, Udstillinger

Det venetianske kunstmekka inviterer indenfor

#56 All the World’s Futures: Venedig biennale

Lørdag d. 9. maj slog det 56. udgave af Venedig biennalen dørene op for offentligheden. Som det er tilfældet hvert andet år, sætter biennalen dette år fokus på den internationale kunstscene. Med det overordnede tema All the World’s Futures, vil verdens ældste internationale udstilling for samtidskunst i år udfolde sig i smukke venetianske omgivelser i perioden 09.05-22.11.

I alt 56 lande verden over er repræsenteret ved dette års biennale – fra Guatemala, over Angola, Island, Storbritannien og Syrien blandt mange, mange andre.

Dette års danske bidrag er skabt af ingen ringere end Danh Vo (f. 1975). Den dansk-vietnamesiske kunstner, der efterhånden har opnået stor international anerkendelse, er af Statens Kunstfond udvalgt til at repræsentere Danmark gennem udstillingen mothertongue i den danske pavillon.

For studerende, der ønsker at tage del i og udforske dette anbefalelsesværdige kunstmekka, kan billetter købes fra blot 15 euro. Desuden er det værd at notere sig, at en række gallerier og respektive venues har fri entré.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ovenstående fotografier er taget under biennalen 2013.


http://www.danishpavilion.org/danishpavilionorg/

http://www.labiennale.org/en/art/index.html

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier