Arrangement, DAC - Dansk Arkitektur Center, Udstillinger

UDSTILLINGSÅBNING: THE GOOD CAUSE – ARCHITECTURE OF PEACE


15-1_groot (2)


Dansk Arkitektur Center åbner i dag for en ny udstilling. Udstillingen handler om den rolle arkitektur og byplanlægning spiller i konfliktramte områder og stiller skarpt på en arkitektur der skaber tillid, ejerskab og sikkerhed i områder der har været ramt af krig, konflikter eller andre voldsomme hændelser.

I forbindelsen med åbningen vil der være taler fra bl.a. Lilet Breddels og Arjen Oosterman fra den hollandske tænketank Archis og efterfølgende vil der være forfriskninger. Talerne vil foregå på engelsk.

Arrangementet starter kl. 17 og du kan læse mere om det her.

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier