Arkitektskolen Aarhus: Milan Design Week

Location: Ventura Lambrate, Milano
Periode: 14. -19. april

Milano Salone
Milan Design Week/Milano Salone er en arkitektur og design udstilling/konference for designere, arkitekter og diverse skoler indenfor fagene. Siden 1961, hvor det startede, er det blevet holdt hvert år i en uge i april. Med over 270.000 besøgende under ugen og 150 lande der udstiller, er det verdens største design marked af sin slags.

pavillon

Engaging Through Architecture
Det er ikke første gang Arkitektskolen Aarhus udstiller under Milan Design Week, men i år er det første gang at AAA laver en solo-udstilling på den eftertraktede plads Ventura Lambrate. Udstillingen, Engaging Through Architecture, er en sammensætning af 12 kuraterede arkitektoniske værker og eksperimenterende bygningselementer skabt på skolen af studerende og ph.d. -studerende.

Alle 12 udstillede værker belyser tidens arkitektoniske, design- og samfundsmæssige udfordringer. Projekterne viser nye måder hvorpå vi kan takle morgendagens udfordringer i henhold til bæredygtighed, bosætning og transformation.

Cocoon II
Et af 12 projekter er Cocoon II, lavet af studerende fra Studio Context. Et project inspireret på en studietur og et projekt de lavede på turen til Indien.

LAYOUT A1_s-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cocoon2

 

 

Bambuspavillonen Cocoon II er blev opført i Indien i samarbejde med indiske arkitektstuderende og håndværkere. Pavillonen bliver nu brugt som undervisningens lokale, men bliver genopført i Milano under design ugen.

 

Cocoon

 

 

Coocoon3

 

 

Cocoon4

Jeg har i dette opslag valgt hovedsageligt at fokusere på Cocoon II, men jeg vil anbefale at man ser hele udstillingen hvis man har muligheden for det.
Billeder af udstillingens andre projekter kan ses nederst, samt links til andre danske skoler der udstiller under Milan Design Week.

 

Biopsier tager udgangspunkt i bygningsfragmenter fra nedrivninger. Kan forladte huse stadig spille en rolle i lokalsamfundet i kraft af kulturværdier?

Biopsier tager udgangspunkt i bygningsfragmenter fra nedrivninger. Kan forladte huse stadig spille en rolle i lokalsamfundet i kraft af kulturværdier?

 

Thiemer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://organisationinde.m10.mailplus.nl/archief/mailing-31219687.html

https://kadk.dk/nyheder/kadk-presse-milano2015

http://www.via.dk/om-via/presse/artikler/via-erhverv-klar-med-nyskabelser

 

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier