KADK Afgang: Person-Transportmiddel (PT’en)

Regnvejre_B&W

Rakel Karlsdóttir, arkitekt MAA

r.karlsdottir@gmail.com
rakelkarlsdottir.wordpress.com

 

Vi er flere og flere, der skal dele asfalten, især fordi antallet af personbiler stiger kraftigt. Næsten alle har prøvet at være i en bil, hvor man sidder fast i trafikken sammen med alle de andre, som også kører alene i en 5-personers bil.

TransportPyramidlarge

Her har jeg skabt et brugervenligt person-transportmiddel (PT) til hverdagen i storbyer, som skal køre på cykelstier. PT’en skal udgøre et reelt alternativ til bilen. Den skal have køreegenskaber, der er ret tæt på en almindelig cykel med hjælpemotor, men som kan beskytte dig mod vind og vejr.

tekniske tegningersort_final1_mål

PT’en er en funktionscykel. Det er således en cykel med flere funktioner end almindelige ladcykler/kassecykler. PT’en er 1,76 meter i højden med klimaskærm, 2 meter i længden og 0,70 meter i bredden. Mange af cyklens dele er almindelige cykeldele, som giver folk mulighed for at reparere og skifte dele ud hos enhver cykelhandel.

Sidde position

posituationer
PT’en kan bruges på forskellige måder: Den kan bruges som en helt almindelig ladcykel, hvor man kan transportere op til 150 kg. Den kan også bruges som en kassecykel, hvor man har mulighed for at montere barnesæde på. Derudover kan den bruges som kassecykel med vindskærm som kan beskytte en del af førerens krop, samt det som er i kassen. Og den sidste mulighed er en kasse-cykel med beskyttelse over føreren, og det som er i kassen for dårligt vejr.

sort_final2 sort_final3

SONY DSC

Share this Story

Related Posts

One Comment

 1. help i have social anxiety

  27. august 2014 at 04:00

  Start out small, and increase the duration and intensity of the exposures.
  So here are a few symptoms for you to look out for when next you find yourself in that position. The programs promote a peaceful and confidence-boosting
  frame of mind in a privacy, without being intimidating
  or overwhelming.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier