A.T.S SEAWAYS // Den RØDE BAR – 14. Februar kl 17

seaways

Arkitektskolens Træskibssejlklub inviterer til opstartsfest, og dåb af vores første stolte fartøj. Baren vil tilbyde forfriskninger, og et orkester af tvivlsom karakter vil opildne til tant og fjas. Til festen vil det være muligt at melde sig ind i A-T-S, og der vil være information om vores planer for den kommende sæson.

Link til event her!

ingvartsen

Der findes to typer af medlemskab i A-T-S. Aktivt og Passivt.

Aktivt Medlemskab
Ved et aktivt medlemskab opnår man ret til at sejle i klubbens fartøj(er), det gode skib Fru. Ingvartsen, fra det øjeblik man kan fremvise bestået teoretisk og praktisk duelighedsprøve. Samtidig forpligter man sig til at deltage i arbejdsdage. Eksempelvis vedrørende forårsklargøring, oprigning, søsætning, nedrigning, optagning, vinteropmagasinering etc. Prisen for aktivt medlemskab af A-T-S er 500 kr. om året og skal indbetales i slutningen af sæsonen (mellem september og oktober).

Passivt Medlemskab
Et passivt medlemskab kan eksempelvis tegnes af lærere ved arkitektskolen eller pårørende til de aktive elever i foreningen. Passivt medlemskab skal altså betragtes som en support til Klubben og initiativet og kan erhverves for et årligt symbolsk beløb på 100 kr.

Duelighedsbevis
I det øjeblik klubben tæller et fornuftigt antal medlemmer vil der blive arrangeret duelighedsundervisning for klubbens medlemmer. Teoriprøven kan eventuel blive holdt på arkitektskolen, mens den praktiske prøve kan foretages i klubbens egen båd, under eksamination af autoriseret, sagkyndig censor. A-T-S befinder sig i øjeblikket på 2. sal af opgang B i Magasinbygningen på KADK hos afdeling 2. Vi opfordrer alle, der har interesse i aktivt eller passivt medlemskab om at stikke hovedet forbi og høre mere om planerne for A-T-S.

Venlig Hilsen Bestyrelsen

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier