EASA 2014: Workshop Contest

EASA2014_poster_workshop_contest

Af EASA Danmark:

KONKURRENCE:

DIN MULIGHED FOR AT REALISERE EN WORKSHOP PÅ SOMMERENS EASA.

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med EASA er det ved at være på tide. EASA er nemlig den særlige mulighed, hvor the student for alvor becomes the master.

Se Tutor Pack og læs videre efter springet.

OM

EASA (European Architecture Student Assembly) er et netværk af arkitektstuderende fra hele Europa. Det er en platform for udveksling af ideer og tanker, store oplevelser og frie tøjler til at eksperimentere.

Siden 1981 har netværket hver sommer arrangeret et et event bestående af en række workshops i et nyt land, med et nyt tema og med nye organisatorer bag roret. Dette event strækker sig over to uger og byder på workshops, foredrag, udstillinger og fester for 400 studerende fra 40 forskellige lande.

Alt er arrangeret af studerende for studerende!

2014

Til sommer går turen til byen Veliko Tarnovo i Bulgarien, hvor bulgarske arkitektstuderende arbejder hårdt på at gøre alt parat til at vi kommer. Her kan I se deres hjemmeside.

Tiden er nu kommet til at udvikle sommerens workshops. Tidligere år har der været mellem 20 og 30 forskellige workshops, som de ca 400 deltagere har engageret sig i. Men for at få stablet det på benene, skal vi bruge nogle engagerede tutorer med nogle fede idéer. Og det er her der er her I kan byde ind med et workshop forslag under temaet Symbiosis.

DER ER TO DEADLINES

Den første er snart (d 30. januar), men kræver til gengæld ikke et omfattende forarbejde. Det er din interessetilkendegivelse og din mulighed for at fange andres interesse. Intentionen er nemlig dernæst at der mellem de foreslåede workshops og tutorerne bag, skal søges symbiose. Nogle workshops vil kunne finde links og samarbejdsmuligheder (praktisk, økonomisk, teoretisk eksperimentelt)og kan forud for deadline nr. 2 (d. 28. Februar) udfolde de potentialer i en mere gennemarbejdet workshop-ansøgning.

Organisatorerne bag denne sommers EASA har udviklet en interaktiv workshopplatform, som ligger op til udforskning af de andre forslag og eventuelle sammenhænge. Samtidig er det en god mulighed for dig, der ikke har deltaget i EASA før, og måske har svært ved at forestille dig hvad du går ind til.

Så hop med på vognen og smid din idé ud på platformen. En symbiose kan tage sig ud i det samme uendelige antal udformninger som workshops kan.

Upload dit forslag, og første udkast til ansøgning her.

Har du nogen spørgsmål, så skriv endelig til os. Enten på EASA Danmarks facebookside eller på mail.

Senere på året kommer der information om hvordan du ansøger om at komme med som deltager på det danske hold.

Vi glæder os!

 

Kærlig Hilsen

EASA DK

/Århus: Thea Orderud

/Kbh: Nielsine Otto

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier