HVIS IKKE DE VIL HØRE OS – SKAL DE IKKE SE OS

735005_528784490488473_555121667_nI en intern nyhedsmail – fra de studerende til de studerende – har de Studentersekretariatet skabt opmærksomhed omkring ledelsen vedtagelse af den ny faglig struktur. Som mange frygtede, ville den ny struktur blive presset ned over hovedet på studiet udenom de studerendes indflydelse. Derfor inviterede Rektor de studerende til en workshop – som umiddelbart ikke virker til at have haft den store indvirkning på udfaldet af strukturen. Her bringes indholdet af mailen:

Ny Faglig Struktur
KADK’s arkitektstuderende er utilfredse med udfaldet af Bestyrelsens vedtagelse af en Ny Faglig Struktur.
I december deltog ca. 100 arkitektstuderende i en workshop om Ny Faglig Struktur. På baggrund af denne workshop blev der fra de studerende udarbejdet konkrete ændringsforslag til bestyrelsesmødet. Disse er ikke blevet indarbejdet i Den Ny Faglig Struktur, som Bestyrelsen valgte at vedtage (det strategiske ledelsesteams notat om den nye faglige struktur er vedhæftet denne mail). Derfor fører de studerende nu en kampagne: ”Hvis de ikke vil høre os  – Skal de ikke se os!”
Vi vil løbende orientere om den videre udvikling. Deltag også i debatten på Facebook – klik her
VH. Studentersekretariatet

Aktion: ”Hvis de ikke vil høre os  – Skal de ikke se os!”
Der blev der i løbet af natten gjort opmærksom på at ledelsen ikke har lyttet…image003

 

 

Hvad kæmper vi for?
image015
image016
image017
image018
image019
image020
Share this Story

Related Posts

One Comment

  1. Rasmus BrønnumRasmus Brønnum

    24. januar 2013 at 21:37

    Facebook linket er vist dødt…?


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier