DET DANSKE INSTITUT I ROM

Det%20Danske%20Inst%20i%20Rom%20-%20opslag%20om%20ophold%20og%20stipendier%20KA-netHvis du har planer om at tage til Rom og studere, så overvej lige det her. Hus midt i Rom med tjenestefolk?! Wow!

Det Danske Institut i Rom – opslag om ophold og stipendier efterår 2013
Mere detaljeret info om stipendiemuligheder og ansøgningsskema kan du finde her: www.acdam.it/stipendier.html. Ansøgningsfrist 18. februar 2013.
Forskere inden for alle grene af videnskaben, kunstnere inden for alle kunstarter, arkitekter, musikere og forfattere kan søge studieophold i instituttets b
ygning i Rom. 

Information om stipendiemuligheder og ansøgningsskema kan du finde her: www.acdam.it/stipendier.html.

Ansøgningsfrist 18. februar 2013.


Forskere inden for alle grene af videnskaben, kunstnere inden for alle kunstarter, arkitekter, musikere og forfattere kan søge studieophold i instituttets bygning i Rom.
Instituttet har til hus i Kay Fiskers fornemme bygning fra 1967 og ligger i Borgheseparken, få minutters gang fra Piazza del Popolo og Roms centrum (se www.acdan.it).
Som stipendiat på Det Danske Institut deltager du i et internationals forsker- og kunstnermiljø. Du får adgang til byens enestående resurser i form af museer, monumenter, biblioteker, arkiver m.m.
Husets personale står til rådighed med hjælp og vejledning.
Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier