Arkitektskolen Aarhus’ nye blog, AAA

Den 1. februar 2012 åbnede Arkitektskolen Aarhus op for deres nye blog der præsenterer, hvad der sker på de forskellige studieenheder på skolen. Bloggen er skabt på baggrund af et ønske om at give de studerende større overblik over de mange faglige aktiviteter på studiet på tværs af årgange og studios.

Initiativet til bloggen kommer fra lederne af henholdsvis AAA’s bachelor- og kandidatuddannelse, Tine Nørgaard og Chris Thurlbourne, men køres dagligt af to studerende.

”Vi vil gerne give ikke blot skolens studerende og undervisere, men også omverdenen en mulighed for løbende at følge med i, hvad der foregår rundt om på de forskellige studieenheder. Internt kan bloggen inspirere de forskellige studieenheder imellem, og det kan forhåbentlig inspirere og skabe kontakt til mulige samarbejdspartnere: arkitektfirmaer og uddannelsesinstitutioner, både danske og udenlandske. Det skal gerne blive et udstillingsvindue til verden omkring os,” forklarer Chris Thurlbourne.

Den nye blog fungerer således at de forskellige studieenheder selv har ansvar for at levere materiale til redaktørerne. På denne måde skal både studerende og lærer have fokus på at præsentere sig selv og deres studieenhed.

Hvad med StudArk
Redaktionen på StudArk byder det nye initiativ velkommen og ser Arkitektskolens nye blog som en super god udvikling der vil gavne de studerendes egen portal StudArk. Det har aldrig været meningen at StudArk alene skulle stå som skolernes eneste stemme udadtil. StudArk’s styrke ligger i at den tilrettelægges af de studerende selv på arkitektskolerne. Den nye blog er derfor et kærkomment tiltag som kun vil perspektivere StudArks redaktionelle arbejde, så der i fremtiden kan opstå et stærkere fokus på nyheder, skarpe diskussioner og inspiration skolerne imellem.

Så skynd jer ind og tjek bloggen ud, hvis i ikke allerede har gjort det!

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier