Invitation til skitur med AAA

Midt i denne regnfyldte vinter, er et spændende arrangement blevet stablet på benene.

Det drejer sig om en fælles skitur i uge 14 til Val Thorens i Frankrig. Med fælles menes en samling af elever fra Designskolen Kolding og Danmarks Designskole såvel som Arkitektskolen Aarhus og Arkitektskolen i København.


HVEM, HVAD, HVOR OG HVORNÅR?
Afgang den 30/3 med bus og kommer hjem igen den 8/4. Dernede skal vi bo i 4, 5 eller 6 personers værelser. Alle lejligheder er fuldt møbleret med køkkenniche, spiseplads, bad, toilet og balkon.

Den studievenlige pris bliver 3995,- hvilket inkluderer transport, lejlighed og liftkort. Det ansvarlige rejsebureau bliver écart.

Turen bliver en unik mulighed for at binde de 4 skoler sammen socialt, og da hver 20. kommer gratis afsted, håber vi at se så mange ivrige deltagere som muligt!

HVAD ER VAL THORENS?
Val Thorens er den højest beliggende skisportsby i Europa og råder over et af de største skiområder i verden. Den høje beliggenhed gør Val Thorens til et af Alpernes mest snesikre områder og er derfor din garanti for en skiferie, hvor intet går på kompromis med en uges fantastisk skiløb.

Bylivet hører, ligesom skiløbet, til en klasse for sig, hvad end det gælder hyggelig afterski, eventuelt kombineret med live musik, eller diskoteksbesøg til de tidlige morgentimer.

Læs mere om området her.

FOR ***** JEG SKAL DA MED! HVEM RINGER JEG TIL?
Lyder dette interessant, eller gemmer du på nogle spørgsmål, så råb højt til

Christopher Sejer Fischlein
305650@stud.aarch.dk
22 27 23 68

Share this Story

Related Posts

One Comment

  1. Lars Sørensen

    12. marts 2012 at 22:50

    Det lyder faktisk rimelig intressant, kontakter dig formentlig. Hvis det ikke er forsent


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier