Portfolio-oplæg ved Arkitektskolen Aarhus

Mange er nu i gang med at søge eksternt studieophold (udveksling) og praktik, og da kræver det ofte en god portfolio for at komme igennem nåløyet. InSpe og spARK har har skræddersydd et arrangement med tre forskellige tilgange på portfolio.

 

Esben Martinus Serup Jensen er studerende ved Arkitektskolen Aarhus, studio Redesign og tager sin kanditatafgang til foråret. Han har blandt annet taget på udveksling ved TU Delft og praktik i New York.

Andre oplægsholder er Kathrine Hegner Stærmose, som tog sin kandidat ved Arkitektskolen Aarhus, januar 2011. Hun blev blandt annet tildelt CEBRA-prisen for sin afgangsopgave: Mont art i Mols Bjerge. Hun arbejder nu for Schmidt Hammer Lassen i Aarhus.

Sidste oplægsholder er Mads Bay Møller, partner og grundlægger af Krads Arkitekter. Møller fik riktig meget ros for sit oplæg om portfolio sidste år og har været ønsket tilbage. Han har blandt annet studeret ved SCI_arc School of Architecture i California og tog sin afgang ved Arkitektskolen Aarhus i 2004.

Det er med glæde at vi kan bruge disse tre til at blive orientert og ikke mindst inspireret i processen bag at snækre sammen en killer portfolio, og vi anbefaler på det varmeste at deltage.

Det bliver serveret kolde øl og sodavand til arrangementet, og vi opfordrer alle til
at stille spørgsmål efter oplægget.

Forelæsningen er mandag 7. november 2011 kl. 1600, Store Auditorium, Arkitektskolen Aarhus

 

Vel mødt,

Med venlig hilsen

InSpe / spARK

Arkitektskolen Aarhus

Share this Story

Related Posts

3 Comments

 1. Søren Kryger Aagaard

  4. november 2011 at 09:53

  Det lyder som et virkelig godt arrangement! Sender I ikke en form for referat over vandet efterfølgende, så vi kan være med på en lytter i København? (:

  • bendikstockert

   4. november 2011 at 12:48

   Ja! Vi tror også det bliver riktig godt. Vi ønsker at få et optak af arrangementet, men vi vil helt klart også sende et referat til jer!

  • bendikstockert

   4. november 2011 at 12:56

   Good news, det bliver optag af arrangementet. Lægger det ud på bloggen så fort den er ferdig:)


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier