KONKURRENCE: Arkitektur & Musik

drawing-by-iannis-xenakis_568x252

Komponisten og arkitekten Iannis Xenakis’ skiste til kompositionen Mycènes Alpha (1978). © Archives Centre Iannis Xenakis


International konkurrence om Arkitektur og Musik

Så er der kommet en ny og spændende konkurrence for arkitekter og andre interesseret. Den internationale konkurrence er udskrevet af Henning Larsen Fond og temaet er arkitektur og musik. Fonden ønsker med konkurrencen at forny samspillet mellem arkitekturen og musikken og skabe ny inspiration for arkitekter og musikere. Konkurrencen søger svar på, om man kan tænke sig en musik, der spiller med arkitekturen, så arkitektur og musik opleves som en kunstnerisk helhed. 

Fonden har tideligere udskrevet lignende konkurrencer hvor arkitektur skulle formidles gennem f.eks film, fotografi og tegning. Det har hver gang resulteret i meget flotte besvarelser fra en international scene. StudArk anbefaler at man ved hver given lejlighed kaster sig ud i alle åbne konkurrencer for at udvide og afprøve sin egen forståelse for arkitekturen og bidrage til at andre kan blive indført i din fortolkning. 

Bidrag til konkurrencen kan indsendes eller uploades fra den 1. januar 2017. Deadline er den 6. marts 2017. Læs mere på www.henninglarsensfond.dk. Navnene på vinderne offentliggøres den 20. august 2017.

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier