Stormøde for studerende på KADK – Vi må skabe en stemme i nedskæringerne!

For 6 dage siden kunne man på KADK’s hjemmeside læse om den kommende dimensionering af skolen under overskriften “et nyt og fokuseret kadk”. Den mere eller mindre vage forklaring af nedskæringerne blev opfulgt af et møde i torsdags der tegnede et mere dystert billede af hvad der kommer til at ske af ændringer på skolen. Hvis vi vil have en stemme i disse ændringer bliver vi nød til at organisere os nu! To studerende fra beklædning invitere til stormøde i kantine senere i dag! Det er vigtig at så mange som muligt dukker op så vi får en så stor stemme som muligt. Der bliver opfordret til at alle programmer holder møde inden og udvælger repræsentanter for de respektive programmer.

“Indtil videre er dagsordenen følgende:

– Oplæg (Fakta tjek) – Repæsentanterne giver sig til kende og deler programmets bekymringer. (Hvad gør vi herfra) – Fokuspunkter – Intern kommunikation – Ekstern kommunikation (Muligvis nedsættelse af udvalg)

Så husk at tage dine kammerater med under armen, og tag ejerskab for jeres fremtidige uddannelse!

Hilsen Morten & Kira, beklædning 3. år”

Mød op og sørg for at vi studerende får en stemme i dimensioneringerne!!!

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier