Don't Mind The Gap

Don’t Mind The Gap: Kap. 5; Final Drawings

 

Studark

I det sidste kapitel om min tid på Bartlett vil jeg beskrive, hvordan jeg laver de kæmpe tegninger, der kendetegner Unit 10. “Final Drawings” er, som det fremgår af ordet, de endelige tegninger. På Unit 10 har disse kæmpemæssige plakater mytisk karakter, og hvis de er lavet ordentligt, kan de opsummere et helt univers af ideer og løsninger inden for én enkelt ramme. 

Den sidste del af mit år på Bartlett er pludselig kommet, og med ét skal det projekt, jeg har siddet og nørdet med i 10 måneder, afsluttes og præsenteres. Final Drawings måler 1372 mm x 1016 mm og bliver printet på et stort håndlavet stykke papir med det lige så sigende navn Quad Elephant. Ideen med tegningerne er at få så meget af vores projekt vist som muligt. Resultatet er nogle enormt informationsmættede værker, der både beskriver tekniske aspekter, men også åbner op for den verden, som vores projekter udspiller sig i og giver fantasien frit løb for beskueren.

Jeg valgte at bruge min energi på to views. Du kan se resultatet nedenfor sammen med en beskrivelse af processen til det første view.

Mit år som arkitektstuderende på Bartlett i London stopper her. Det har været et benhårdt, inspirerende, tankeprovokerende og et fantastisk og lærerigt år. Jeg har fået nogle vildt seje venner og har lært meget om, hvordan arkitektur kan tænkes uden for KADK’s mure og langt fra den stilsikre skandinaviske streg.

Jeg håber, du er blevet mere interesseret i Bartlett og måske blevet inspireret til selv at læse i udlandet. Det kan ihvertfald varmt anbefales!

1. Den rå illustrator fil som danner grundlag for tegningen.

1. Den rå illustrator-fil, som danner grundlag for tegningen.

2. Illustrator filen er blevet renset, flere elementer er tilføjet og der er blevet lagt en simpel rendering over.

2. Illustrator-filen er blevet renset, flere elementer er tilføjet, og der er blevet lagt en simpel rendering over.

3. Teksture på vand og rust er tilføjet og bliver tilføjet farver. Skyer og luftskibe er ligeledes tilføjet.

3. Teksture på vand og rust er tilføjet og bliver tilføjet farver. Skyer og luftskibe er ligeledes tilføjet.

4. De mange mennesker er blevet tegnet op, har fået tekstur samt skygger og er klar til at blive placeret på tegningen.

4. De mange mennesker er blevet tegnet op, har fået tekstur samt skygger og er klar til at blive placeret på tegningen.

View1 [Converted]

Det første view er et kig fra De Gyldne Marker af biler hen mod Wall Street bygningen og med Shanghai i baggrunden. De mange karruseller, der transporterer fangerne rundt for at høste rusten, er dekoreret i amerikanske flag. Øverst ses ét af luftskibene, og til venstre ses tårnene med amerikanske huse til salg.

View2_Studark

Det andet view beskriver Wall Street-bygningen, der er snittet op i den ene ende, for at muliggøre et kig ind i den lange fordelingsgang. Under bygningen ses én af transportbådene, og i forgrunden klæder en ny fange sig på i jakkesæt. Øverst i billedet i det ene luftskib forklares, hvordan de rige kinesiske emigranter køber deres krukke med rust, og i baggrunden ses tårnene med Shanghai bagerst.

 

 

DontMindTheGap_bund

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier