Arrangement, DAC - Dansk Arkitektur Center, Debat

LET’S PLAY Debat i DAC d. 15. September: På vej mod en storbylegeplads

Havnegade_ credit UrsulaBach og Københavns Kommune

I forbindelse med udstillingen LET’S PLAY stiller vi skarpt på bevægelse i byen i to faglige debatter. Til denne debat ser vi nærmere på ’den (re)kreative by’ når Klaus Eskelund, René Kural m. fl. diskuterer byliv.

Fra d. 23. juni – 2. oktober 2016 bliver Dansk Arkitektur Center og pladsen foran en åben arena for leg og bevægelse. LET’S PLAY er et samarbejde mellem Realdania, Nordea-fonden og Lokale og Anlægsfonden, som sætter fokus på de nyeste bevægelsestendenser, der i disse år rykker ved vores forståelse af byens rammer og stiller nye krav til byens indretning og funktioner.

I en række faglige arrangementer for branchen og vækstlaget stiller vi derfor skarpt på bevægelse i byen ved at sætte den fremherskende bevægelseskultur i et nyt og kritisk lys på tværs af aktører, grupper og sektorer.

På vej mod en storbyslegeplads

I denne debat stilles skarpt på ‘den (re)kreative by’ når Klaus Eskelund, Rene Kural og Tina Saaby diskuterer byliv og den fremherskende bevægelseskulturs indtagelse af byrummet med afsæt i spørgsmålet omkring programmering vs. overprogrammering af rum og rammer, hvor de mange selvorganiserede aktiviteter og spontane lege kan finde sted.

Jeppe Skovgaard vil være disrupter og Martin Kjærgaard styrer debatten. Du har mulighed for at stille spørgsmål til debattørerne undervejs.

Kom og deltag i debatten!

Læs mere og tilmeld dig her

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier