Arrangement, DAC - Dansk Arkitektur Center, Debat

LET’S PLAY Debat i DAC d. 1. September: Bevægelse i et demokratisk perspektiv

Israels Plads COBE og SWECO_credit Rasmus Hjortshøj - COAST Studio

I forbindelse med udstillingen LET’S PLAY stiller vi skarpt på bevægelse i byen i to faglige debatter. Til denne debat kan du være med til at diskutere om bevægelse i byen set fra et magtperspektiv og blandet andet møde Sherin Khankan og Mikkel Rugaard til debatten.

Fra d. 23. juni – 2. oktober 2016 bliver Dansk Arkitektur Center og pladsen foran en åben arena for leg og bevægelse. LET’S PLAY er et samarbejde mellem Realdania, Nordea-fonden og Lokale og Anlægsfonden, som sætter fokus på de nyeste bevægelsestendenser, der i disse år rykker ved vores forståelse af byens rammer og stiller nye krav til byens indretning og funktioner.

I en række faglige arrangementer for branchen og vækstlaget stiller vi derfor skarpt på bevægelse i byen ved at sætte den fremherskende bevægelseskultur i et nyt og kritisk lys på tværs af aktører, grupper og sektorer.

Bevægelse i et demokratisk perspektiv

Til debatten stilles der skarpt på bevægelse i byen i et magtperspektiv, når Lærke Hein, Signe Højbjerg og Mikkel Ruggaard diskuterer bevægelse i byen i et demokratisk perspektiv med afsæt i spørgsmålet omkring køn, de dominerende fællesskaber, og de andre, som der ikke bliver plads til.

Sherin Khankan vil være disrupter og Søren Enevoldsen styrer debatten. Du har mulighed for at stille spørgsmål til debattørerne undervejs.

Kom og deltag i debatten!

Læs mere og tilmeld dig her

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier