Don't Mind The Gap

Don’t Mind The Gap: The Bartlett Summer Show 2016

 

Forside

Det årlige Bartlett Summer Show tiltrækker tusindvis af besøgende der strømmer til for at se den imponerende udstilling. Men de mange spektakulære projekter er ikke kommet til at stå så flot uden en masse hårdt arbejde. 

I flere uger op til har de mange studerende forberedt sig på at kunne udstille deres projekt. Som om det ikke var nok med flere måneders intensivt slid op til aflevering af projektet, er der også blevet bygget hylder, stativer, rammer, podier, blevet indkøbt lysudstyr og projektere og en masse andet.

IMG_2025

Men det har efter min mening været det hele værd. Det er første gang jeg ser Summer Showet og jeg var helt enormt imponeret. Pludselig står et helt års arbejde foran én. Hvert eneste lille hjørne af det 1000 m2 stor rum er et særskilt studie i højeste æstetiske og intellektuelle klasse. Du kan selv prøve at dømme på de billeder jeg tog:

 

 

DontMindTheGap_bund

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier