Julekalender

Vinderen af 3. runde

Så er den sidste uge gået og vi har fundet vinderen for den 3. runde i konkurrencen. Jeg har altid fundet det inspirerende og interessant at se hvordan folk indretter sig og arbejder ved deres borde på arkitektskolen. Især når man kan se at folk er rykket ind med mere end deres projekt og gjort det personligt.

Det har @astridstjernholm formået at vise med sit billede og er derfor ugens vinder. Tillykke!

Billedet er valgt fordi det har en bestemt stemning skabt af de mange lag der fremkommer på og omkring bordet. Her kan man gå på opdagelse mellem skitser, modeller, tegnegrej, notesbøger, billeder af bekendte, planter, en sten, stearinlys, en drømmefanger osv. Samtidig er det muligt at skimte andre borde i baggrunden og det er en vigtig del, for vi sidder aldrig alene og nabobordet kan være en lige så stor inspirationskilde som ens eget.

Vi siger tak for denne omgang og håber alle får en god jul og et godt nytår! Der vil kommer flere konkurrencer på Instagram i det nye år, so stay tuned. 🙂

De andre bidrag til konkurrencen kan ses nedenfor (i tilfældig rækkefølge):

af @mikkelchrstnsn

 

af @emmawangh

 

af @rmaabjerg

 

af @annesofiedalgas

 

af @lykkearnfred

 

af @maja_haa

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier