Julekalender

Julekonkurrencens 3. runde er i gang

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. runde af StudArks julekonkurrence er i fuld gang på vores Instagram. Denne uges kategori er vis dit Arbejdsbord. Tag et billed af der hvor du arbejder og upload det på Instagram med hashtagget #StudArk. Vi vil gerne se et bord hvor den igangværende proces udfolder sig i fuldt flor med skitsemodeller, tegninger og collager. Du kan finde inspiration i vores tidligere indlægsrække Desk In(ter)view. I denne uge er præmien fra Tutein & Koch som har været så søde at samle en speciel arkitektpakke med en værdi på 1000 kr.!

Du kan sende dine bidrag til konkurrencen indtil fredag aften. Vinderen vil blive annonceret på lørdag og gaven bliver udleveret den efterfølgende mandag.

Følg med i julekonkurrencen på vores Instagram konto @studark.dk.

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier