Julekalender

Vinderen af 2. runde af julekonkurrencen

Endnu en uge er gået med vores Instagram julekonkurrence og igen er der kommet utrolig mange flotte bidrag til konkurrencen. Gennem Instagram og hashtagget #StudArk fik vi indsendt billeder af mange flotte modeller fra de deltagende, og det har igen været virkelig svært at vælge en vinder.

Men efter en lang votering fandt vi frem til ugens vinder som er indsendt af Nanna @barndorph! Tillykke Nanna! 🙂

af @barndorph

af @barndorph

Billedet er for det første blevet valgt da det viser modellen fra en ideel vinkel, hvorfra man forstår modellens repetition af det enkle element og dermed dets helhed og formsprog. Men den overlader stadig en masse til fantasien og man gør sig forestillinger om dets indre forløb og faktiske skala. Vi er specielt glade for dets massive udtryk og rå overflade der danner associationer til gamle middelalderfæstninger og brutalismen. Vi håber at se mere fra denne proces!

Vinderen vil på mandag få overrakt den lækre præmie: Et gavekort til Cotter.dk på 500 kr, samt en Leuchtturm1917 A5 notesbog fra Creas og et sæt blyanter (2H-4B), et viskelæder og en mini lineal fra os på studark redaktionen.

Tredje runde af konkurrencen – med en ny præmie – bliver sat igang senere i dag på vores Instagram profil @Studark.dk. I tredje advent zoomer vi ud fra det enkle medie og fokuserer på vores arbejdsplads. Vi vil gerne se billeder af jeres arbejdsborde og/eller de rum, som danner rammerne for vores proces og kendetegner en stor del af vores liv på tegnesalene. Det kan være alt fra det rodede bord med modeller og tegninger over det hele, til det sirligt opstillede og organiserede bord. Der er fri fantasi, så slå kreativiteten løs! 

De andre flotte bidrag til konkurrencen kan ses nedenfor (i tilfældig rækkefølge):

af @christinaahm

af @christinaahm

 

af @emilieelmer

af @emilieelmer

 

af @hldrm

af @hldrm

 

af @ml_raunkjaer

af @ml_raunkjaer

 

af @tokeriddersholm

af @tokeriddersholm

 

af @martinalexandermeincke

af @martinalexandermeincke

 

af @clara_hoeeg

af @clara_hoeeg

 

af @sarahtryde

af @sarahtryde

 

af @halfofahuman

af @halfofahuman

 

af @byhornung

af @byhornung

 

af @zoselma

af @zoselma

 

af @maikenfiona

af @maikenfiona

 

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.

StudArk er et forum for arkitektstuderende i Danmark. Bloggen drives frivilligt af arkitektstuderende fra de to arkitekturfaglige skoler; Kunstakademiets Arkitektskole i København og Arkitektskolen Aarhus.

.Bloggen henvender sig først og fremmest til de arkitektstuderende med det formål at skabe udveksling, debat, oplysning og inspiration her imellem. Sideløbende med dette, skal bloggen være studiets ansigt udadtil, hvor branchefolk, færdige arkitekter samt de kommende studerende vil få indsigt i de studerendes hverdag på studiet. .

Redaktionen opfordrer samtlige studerende og undervisere til at sende os materiale vi kan uploade på bloggen. Alt fra studieprojekter, workshops til debatindlæg og studieture har relevans på StudArk. Vores eneste krav er at indlægget relaterer sig direkte til de studerende.

Kategorier

INSTAGRAM #STUDARK

This endpoint has been retired

Facebook