Julekalender

Vinderen af Studarks julekonkurrence, 1. runde

Redaktionen på StudArk har med spænding fulgt bidragene til vores Instagram julekonkurrence, der blev sat igang sidste søndag. Gennem Instagram og hashtagget #StudArk fik vi indsendt en række virkelig flotte tegninger og skitser fra de deltagende, og det har bestemt ikke været nemt at vælge en vinder. Derfor vil vi selvfølgelig vise alle de Instagram billeder, der var med i konkurrencen, her på bloggen.

Men først vil vi afsløre det vindende billede, som er indsendt af @maja_haa! Tillykke Maja!

Instagram_uge1_Maja

Billedet er blevet valgt for den flotte repræsentation af mødet mellem Knippelsbro og Torvegade på Christianshavn. Collografiet giver en helt speciel dybde i billedet og man kan tydeligt se at der er lagt et stort og møjsommeligt arbejde bag for at vække denne tegning til live.

Vinderen vil på mandag få overrakt den lækre præmie: Et gavekort til Cotter.dk på 500 kr, samt en Leuchtturm1917 A5 notesbog og 2 x Pilot g-tec-c4 kuglepenne fra Creas.

Anden runde af konkurrencen – med en ny præmie – bliver sat igang senere i dag på vores Instagram profil @Studark.dk. Temaet er model og kan være alt fra en skitsemodel til et færdigt projekt. Vi glæder os at se jeres billeder!

De andre flotte bidrag til konkurrencen kan ses nedenfor (i tilfældig rækkefølge):

Instagram_uge1_Emilie

Af @emilieelmer

 

Instagram_uge1_Lykke

Af @lykkearnfred

 

Instagram_uge1_Maria

Af @maria_stenvaag

 

Instagram_uge1_Marie

Af @marieflensborg

 

Instagram_uge1_Tony

Af @tonylovernr

 

Instagram_uge1_Valentin

Af @valentin_nordstrom

 

Instagram_uge1_Zoselma

Af @zoselma

Tusind tak for alle de indsendte billeder. Vi glæder os til at se, hvad i har at byde på, når vi skyder anden runde af konkurrencen i gang senere i dag.

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier