Udveksling og praktik

MADE: Dansk-australsk udvekslingsprogram

unnamed

Kom fondsfinansieret til Sydney i 6 uger i din sommerferie, hvor du sammen med fire andre studerende skal lave et projekt i og for Sydney Opera House!

MADE by the Opera House er et dansk-australsk udvekslingsprogram, der handler om at viderebringe og understøtte den tværfaglige metode, der lagde grunden for Jørn Utzons verdensberømte bygningsværk. Deltagere i udvekslingsprogrammet vil derfor bestå af arkitekt-, ingeniør- og designstuderende.

MADE (Multidisciplinary Australian Danish Exchange) giver fem studerende mulighed for at komme til Sydney fra den 11. juli til den 19. august 2016. Her skal de i fællesskab og med hjælp fra en række faglige mentorer arbejde på en tværfaglig opgave for Operahuset. Derudover får deltagerne mulighed for et studieophold i Jørn Utzons ´Can Lis´ på Mallorca fra den 3. juli til den 8. juli 2016 og de vil blive en aktiv del af et MADE alumne-netværk, der over de næste 8 år vil vokse til 100 arkitekter, ingeniører og designere.

Arkitektur, design og ingeniørstuderende fra Arkitektskolen Aarhus, Designskolen Kolding, Aalborg Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, Aarhus Universitet, Syddansk Universitet, VIA University College samt Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering kan søge om at deltage i udvekslingsprogrammet.

For at deltage skal du have afsluttet dit andet studieår den 1. juli 2016, og du må ikke have afsluttet en kandidatuddannelse på det tidspunkt hvor programmet finder sted. (for nærmere regler om deltagelseskriterier se MADE hjemmesiden)

Du vil modtage et legat svarende til AUS Dollars 6.000 (ca. 30.000 kr.) der skal bruges til rejse- og leveomkostninger.

Mere info og online ansøgning via MADE hjemmesiden www.sydneyoperahouse.com/made – der er ansøgningsfrist den 6. januar 2016.  Der vil være interviewrunde for de sidste 10 finalister i København i starten af februar måned 2016.

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier