Julekalender

StudArks julekonkurrence er igang!

Ugle_julSå er dagen, du har glædet dig til hele året, kommet! StudArks julekonkurrence begynder i dag og som noget helt nyt vil der uddeles gaver hver uge!

Konkurrencen finder sted på vores Instagram, hvor vi hver advent op til jul annoncerer en kategori, som I skal tage billeder ud fra. Vi håber at se en masse billeder der viser aktuelle projekter og giver indblik i, hvad der sker rundt omkring på de forskellige afdelinger og skoler. Det er helt klart et plus hvis man kan snige lidt julestemning ind i billedet.

Denne uges kategori er tegning/skitse. Tag et billede af din tegning eller skitse og upload det på Instagram med hashtagget #StudArk – så er du med i konkurrencen om et gavekort til Cotter.dk på 500 kr, samt en Leuchtturm1917 A5 notesbog og 2 x Pilot g-tec-c4 kuglepenne fra Creas. Du kan sende dine bidrag til konkurrencen indtil fredag aften. Vinderen vil blive annonceret på lørdag og gaven bliver udleveret den efterfølgende mandag.

Følg med i julekonkurrencen på vores Instagram konto @studark.dk. Vi kommer selvfølgelig også til at rapportere om de indsendte billeder og vinderne her på bloggen.

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier