København: Hvad skal du bruge de kolde måneder på?

November er ved at gå på hæld, og på trods af at vi har lige fået årets første sne, er det koldt og mørkt i Danmark. Du sidder med næsen begravet i dit projekt, og har desperat brug for en pause, men orker ikke den obligatoriske tur op ad strøget, før vi runder d. 20. december. Heldigvis har studark samlet de bedste grunde til at bevæge dig ud fra tegnesalens trygge rammer i løbet af november & december!

1-30. NOVEMBER
RAMMER FOR LIVET
Vært: Arkitektforeningen
Du kan lige nå at deltage i Arkitektforeningens fotokonkurrence “Rammer for Livet” og vinde en arkitektur-tur til Stockholm.

25. november
BEHIND THE SCENES: DILEMMAER SOM DRIVKRAFT
Vært: Dansk Arkitektur Center
Arrangementet er en del af Dansk Arkitektur Centers arrangementesrække Behind the Scenes.
Kom ‘Behind the Scenes’ hos Vandkunsten, hvor partnerne Søren Nielsen og Jan Albrechtsen deler tegnestuens tilgang til dilemmaer som drivkraft. Du kan også selv diskutere de muligheder som ligger i branchens paradokser mens du netværker.

26. november
KONFERENCE: BEDRE BYGGESKIK 100 ÅR – HVAD NU?
Vært: Bygningskultur Danmark
Bedre Byggeskik bevægelsen blev stiftet i 1915 og var med til at forme og forbedre den danske byggekultur på måder, som stadig giver ekko i dag.
Kom og vær med til at fejre 100 året for Bedre Byggeskik bevægelsen den 26. november fra 13-16.

27. november
SYMPOSIUM OM PROVINS, PLANLÆGNING OG POLITIK
Vært: Arkitektforeningen & KADK
Arkitektforeningen og KADK inviterer til dialog mellem forskere og politikere, hvor vi tager en debat om udviklingsperspektiver, -potentialer og -politikker i den danske provins. Det sker på KADK, og alle er velkomne.

29. november
Julemarked på KADK
Vært: KADK
Traditionen tro afholder KADK igen i år julemarked, hvor ansatte og studerende fra Kunstakademiets Arkitektskole, Kunstakademiets Designskole og Kunstakademiets Konservatorskole sælger egne arbejder. Hvis ikke du selv har en bod, så kom forbi og gør et godt køb!

30. november
MÆRSK BYGNINGEN – BYGGEPLADSBESØG
Vært: Arkitektforeningen
Tag med Arkitektforeningen på byggepladsbesøg og hør C.F. Møller fortælle om deres arbejde med Mærsk Bygningen. Mærsk Bygningen ligger ved siden af det eksisterende Panum med front mod Blegdamsvej.
OBS!!! Tilmelding senest 23. november

16. december
SOLHVERVSFEST I HAVNEN
Vært: Dansk Arkitektur Center
Tag med, når Dansk Arkitektur Center, i samarbejde med Kulturhavn365 og arkitektfirmaet Platant, inviterer til Solhvervsfest i Københavns Havn.

Eller du kan tage ind og se udstillingerne Materialeassemblager (KADK), Banebrydende Byggeri (DAC) eller Ingvar Cronhammars “H”, som slutter 29. november.

Og glem ikke at Arkitektforeningen holder nytårskur i nye lokaler i starten af det nye år!

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier