Arkitektforeningen, Konkurrencer

Konkurrence: Et menageri til Gl. Holtegaard!

csm_Orangeri_GHG2015_foto_Hampus_Berndtson_77f285fa2e

I denne weekend Invitere Gl. Holtegaard i samarbejde med Statens Kunstfonds Legat- og Projektstøtteudvalg for Arkitektur og Arkitektforeningen til en åben konkurrence om en midlertidig pavillon der skal stå i Gl. Holtegaards barokhave. Konkurrencen er det andet af i alt tre bidrag til en udstillingstrilogi.

Konkurrencen starter denne fredag (20. nov) kl. 10.00, hvorefter man har 72 timer til at udarbejde sit skitseforslag. Forslaget afleveres digitalt den 23. november kl. 10.00. Dette års pavilion skal være et menageri og har foreløbigt følgende beskrivelse.

“Der er tale om en fri arkitekturopgave, som tilskynder en kunstnerisk arkitektonisk bearbejdning af et midlertidigt rum, og der lægges op til fri fortolkning af ordet menageri. Såfremt arkitekten ønsker levende dyr i pavillonen, skal rammerne for dyrenes ophold opfylde gældende retningslinjer for god dyrevelfærd, og Rudersdal Kommune skal kunne godkende forholdene. Det endelige valg af dyr, må forventes at skulle tilpasses både med hensyn til art og placering i dialog med Gl. Holtegaard. 

Der vil ikke være krav til form, indhold og materialer af de midlertidige pavilloner. Dog forventes det, at pavillonen opføres i materialer, der opfylder kravene til miljøvenlighed.”

Så hvis du ikke aner hvad du skal bruge din weekend på eller du bare bære rundt på den bedste MangeriPavilionIde, så skal du gå ind på arkitektforeningens hjemmeside og læse mere. Her vil konkurrencen også være at finde ved frigivelsen på fredag.

Du kan læse mere om sidste års flotte vinder her.

RTEmagicC_Orangeri.jpg

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier