Arrangement, Udstillinger

Udstilling på KADK: Materialeassemblager

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I denne måned kan man i KADKs udstillingshal finde udvalgte modeller og tegninger fra 2. års samlede produktion fra deres nyligt afsluttede kursus om materialer. Udstillingen viser modeller af 42 bygningselementer fordelt på 11 arkitekturværker, hvor de studerende har haft fokus på materialets arkitektoniske sammenhæng og hensigt.

Udstillingen er en imponerende samling af omhyggeligt konstruerede modeller og tegninger, der giver et nærgående indblik i de 11 værkers sammensætning. StudArk anbefaler alle at tage forbi KADK og gå på opdagelse i udstillingen!

Udstillingen er åben hver dag frem til den 9. december og det er gratis at besøge den. Du kan læse mere på KADK’s hjemmeside.

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier