Arkitektskolen Aarhus, Arrangement, Kunstakademiets Arkitektskole København

StudArk er imod nedskæringerne!

12185071_955217134551891_298509577707091215_o

Vores kære arkitektskole står til at skulle spare 38% over den næste årrække. Det kan have fatale konsekvenser for den uddannelse vi kender i dag, der allerede er blevet presset og reformeret. Det er derfor ekstremt vigtigt at støtte op om den kommende protest mod nedskæringerne.

I min korte tid på arkitektskolen har jeg lært vigtigheden af det kreative miljø som lærerne og skolen – i form af værksteder og andre faciliteter – tilbyder. Disse rammer er der allerede blevet rykket ved og jeg har mærket konesekvenserne af dette på egen krop. Hvis vi stiller os tilfredse med disse nedskæringer vil der ske en yderligere forringelse af det vi kender i dag, og du og jeg vil blive dårligere stillet. I debatten har der været fokus på det store billede og vores præstation i det globale kapløb, men det handler ikke kun om dansk arkitektur som eksportvare eller om at finde den nye Bjarke. Det handler om vores vejledning ved borderne, om lærernes tid til den enkelte og en skole som kan rumme kreativ udfoldelse på flere forskellige niveauer.

I dag vil der være en fælles demonstration på Rådhuspladsen, men inden vil rektor Lene Dammand Lund komme og fortælle om dimensioneringen og konsekvenserne af nedskæringerne i kantinen på KADK kl. 14.30.

Vi samles foran kantinen og går mod Rådhuspladsen kl. 15.

Læs mere om eventet på facebook her.

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier