Debat

Dit StudArk

Vores største ønske er at stille en platform til rådighed, hvis indhold kan åbne døren på klem ind til de mange små verdener der eksisterer i deres eget lille vakuum rundt på arkitektskolerne. Steder hvor du ellers ikke nødvendigvis selv braser ind til dagligt.

StudArk er dit; for dig og fra dig

StudArk er dit; for dig og fra dig. En lille til stadighed ekspanderende og indsnævrende redaktion lægger brænde på bålet, puster liv i gløderne. Men i sidste ende, sidder vi blot som generøse kuratorer og overrækker mikrofonen til stemmer vi mener bør forstærkes.

 

scan indsend crop

Indsend debatindlæg, omtaler af kommende arrangementer, praktikberetninger, egne eller andres projekter, eller hvad end du måtte have på hjertet. Vi har halvandet tusind sæt øjne der kigger med.

scan kalender

Orienter dig. Vi og I anbefaler løbende udstillinger, arrangementer, forelæsninger og begivenheder.

scan instagram

Del scener fra tegnesalen, dine workshops, kritiksituationer, studieture, aktuelle udstillinger og fra dine krampagtige nattelige udskejelser på skolen i ræset mod deadline. #studark og følg dine medstuderende – nære såvel som perifære – gennem os på Instagram.

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier