Don’t Mind The Gap: Kap. 0, Enrollment

DontMindTheGap

 

Life begins at the end of your comfort zone.”

– Neale Donald Walsch

Godt.

Så fik vi klaret en cheesy one-liner om at læse i udlandet, og dem er der mange af. Jeg vil prøve at holde mig fra at lire floskler af om, hvor grænseoverskridende og bevidsthedsudvidende det er at rejse til et andet land og læse på en udenlandsk skole, men jeg kan ikke love noget. For jeg ved ærlig talt ikke helt, hvad der venter mig.

Mit navn er Oskar, og jeg tog min bachelor fra Institut for Bygningskunst og Teknologi på KADK i juni 2015. I skoleåret 2015/2016 vil du på StudArk.dk kunne læse om min tid på Bartlett School of Architecture i London, hvor jeg vil læse første del af min kandidat i arkitektur. Studieopholdet på Bartlett kommer i kølvandet på flere års besættelse af at finde den helt rigtige skole til, når det engang blev mig, der skulle tage springet. Mit research har blandt andet bestået af, at jeg har korresponderet med arkitekter og studerende, der selv har læst i udlandet, udover at jeg har været frivillig i Nordic Study Abroad Conference. Overvejer du selv at læse i udlandet, og har du spørgsmål til mig eller vil have gode råd, skal du være velkommen til at skrive til mig.

Begyndelsen på UCL

Bartlett er en del af The Faculty of the Built Environment på University College London – et stort universitet i hjertet af London, der årligt underviser over 22.000 elever. UCL bryster sig af at være “London’s Global University”, og med en 60/40 fordeling af ikke-britiske studerende, må det siges at være et sandfærdigt slogan.

Jeg landede i Gatwick Airport den 22. september, og siden jeg ankom, har jeg brugt det meste af tiden på at gå til diverse indledende arrangementer på UCL. Det første var “Enrollment”, hvor jeg skulle møde op med pas og bevise, at jeg fandtes og så ud som jeg havde påstået, og forresten bekræfte, at jeg havde tænkt mig at gennemføre studiet som planlagt. I søndags var der så en stor forelæsning for alle nye postgraduate studerende om det at bo i London og læse på UCL. Det akademiske forløb på Bartlett begynder først i denne her uge med valg af fag (units), som jeg vil vende tilbage til i mit næste blog indlæg (kapitel 1). Selve arkitekturundervisningen starter på mandag, hvor vi begynder med et kursus i History and Theory.

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier