Kunstakademiets Arkitektskole København

Er du StudArk’s nye medredaktør?

studark_logoforslag-1024x819

Vi er på StudArk redaktionen i København blevet et par stykker mindre og vi leder nu efter nye medlemmer der kan bidrage til bloggen! 🙂 Vi søger engageret og selvstændige personer der gider lægge et par timer om ugen på at tilføre nye indslag til bloggen.

Vi henvender os først og fremmest til arkitektstuderende med det formål at skabe udveksling, debat, oplysning og inspiration her imellem. Sideløbende med dette, er bloggen også studiets ansigt udadtil, hvor branchefolk, færdige arkitekter samt de kommende studerende kan få indsigt i de studerendes hverdag.

Der er stort råderum for udvikling af nye koncepter og indslag til bloggen og det er kun din egen fantasi der sætter grænser! 😉 Der er ingen fastsatte krav til skrivekundskaber eller grafisk kunden, ej heller hvor lang tid man har gået på studiet. Det eneste der kræves er at du tager aktiv del i bloggen.

Hvis du kan se dig selv blive en del af StudArk på KADK eller bare gerne vil hører mere så send en mail til Anra1465@edu.kadk.dk! Skriv gerne et par ord om dig slev og din motivation for at blive en del af StudArk.

Med venlig hilsen

Anders Aastrup

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier