Arrangement, Udstillinger

Udstilling: What moves us? Le Corbusier & Asger Jorn

I anledningen af 50-årsdagen for Le Corbusiers død, viser Museum Jorn en udstilling om Asger Jorn og Le Corbusier. D. 12 september åbner udstillingen der stiller spørgsmålet, hvad bevæger os mennesker: fysisk og følelsesmæssigt? Det undersøgte både den moderne arkitekturs hovedperson Le Corbusier (1887-1965) og den store danske kunstner Asger Jorn (1914-1973) i deres arkitektur, kunst og skrifter. Museum Jorn bringer med udstillingen What moves us? Le Corbusier & Asger Jorn de to kunstnere og tænkere sammen igen.

Læs mere om udstillingen her.

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier