Arrangement, Festival

Studierabat: RISING Architecture Week fra den 15-18. september

kulbroen-aarhus-2
Så er tiden ved at være fremskreden i forhold til årets internationale arkitektur begivenhed RISING Architecture Week. Der er nu 50 spændende, inspirerende og sjove aktiviteter ud over hele København fra den 15-18. september. Se program her

Kom med på konferencen den 16-17. september. Temaet er Growing Citites og der er en lang række internationale talere fra både Sydney, Singapore, Texas, Oslo og Toronto involveret. Se det fulde program her

Normal prisen for deltagelse i konferencen er kr. 3.775, Arkitektforeningen kan tilbyde 50 studerende at komme med for kun kr. 325 pr. billet.  Man kan booke sin studiebillet her (hvis man er hurtig!)

rising1

 

Share this Story

Related Posts

Comments are closed.


Ingen URL indtastet – ønkede du begivenheder fra indlæg? - Den ønskede funktion kræver pluginnet amr-events Få det her

Kategorier