Reception

Arrangement, Reception, Udstillinger

CITA invitere til reception i dag kl. 16:00 på Designmuseum Danmark. De er igang med forskningsprojektet Complex Modelling og har i den forbindelse rejst to store installationer på museet. Så kom forbi og bliv inspireret og få et glas og lidt snack. 🙂 Hvis du tænker at du ikke gider tilbringe disse dejlige solskinstimer på et museum, kan jeg fortælle at museet har en dejlig gård man kan rykke ud i.

Du kan læse et interview med Ida fra CITA om hendes skrivbord og den måde hun arbejder ved det, i StudArks nye serie Desk In(ter)View her.


image001


 

StudArk er et forum for arkitektstuderende i Danmark. Bloggen drives frivilligt af arkitektstuderende fra de to arkitekturfaglige skoler; Kunstakademiets Arkitektskole i København og Arkitektskolen Aarhus.

.Bloggen henvender sig først og fremmest til de arkitektstuderende med det formål at skabe udveksling, debat, oplysning og inspiration her imellem. Sideløbende med dette, skal bloggen være studiets ansigt udadtil, hvor branchefolk, færdige arkitekter samt de kommende studerende vil få indsigt i de studerendes hverdag på studiet. .

Redaktionen opfordrer samtlige studerende og undervisere til at sende os materiale vi kan uploade på bloggen. Alt fra studieprojekter, workshops til debatindlæg og studieture har relevans på StudArk. Vores eneste krav er at indlægget relaterer sig direkte til de studerende.

Kategorier

INSTAGRAM #STUDARK

This endpoint has been retired

Facebook