Dokumentar

Dokumentar, Inspiration

449275969_640

ARCHICULTURE er en lille dokumentarfilm produceret af Arbuckle der tager dig på en rejse igennem arkitekturuddannelsen i USA. Dokumentaren kommer med nogle fine observationer om de gode og dårlige sidder ved den måde vi studere på. Men den er mest af alt opløftende og inspirerende, og den giver en troen på at den måde vi arbejder på er den rigtige, selvom det kan være svært til tider.

Read More

StudArk er et forum for arkitektstuderende i Danmark. Bloggen drives frivilligt af arkitektstuderende fra de to arkitekturfaglige skoler; Kunstakademiets Arkitektskole i København og Arkitektskolen Aarhus.

.Bloggen henvender sig først og fremmest til de arkitektstuderende med det formål at skabe udveksling, debat, oplysning og inspiration her imellem. Sideløbende med dette, skal bloggen være studiets ansigt udadtil, hvor branchefolk, færdige arkitekter samt de kommende studerende vil få indsigt i de studerendes hverdag på studiet. .

Redaktionen opfordrer samtlige studerende og undervisere til at sende os materiale vi kan uploade på bloggen. Alt fra studieprojekter, workshops til debatindlæg og studieture har relevans på StudArk. Vores eneste krav er at indlægget relaterer sig direkte til de studerende.

Kategorier

INSTAGRAM #STUDARK

This endpoint has been retired

Facebook