Desk In(ter)view

Arkitektskolen Aarhus, Desk In(ter)view, Ikke kategoriseret, Interview, Skoler, Studieprojekt

Navn: Daniel Jebraili.

Stilling: 2. Ars studerende.

Institut: Arkitektskolen Aarhus – Unit 2/3C

Er der noget specielt ved jeres unit?
Altså uofficielt hedder vi Unit S©elvoptaget…med C. Vi har nemlig lavet en selfie-væg længere nede i rummet, som var en del af vores første opgave her på unittet.


DANIEL 2

Read More

Desk In(ter)view, Interview

I dag lancere vi en ny serie på StudArk som går under navnet Desk In(ter)View. Serien vil give dig et kort og præcist indblik i livet ved skrivebordene. Det er her vi spiser, sover, har all-nighters, limer os til vores modeller, græder ufortrødent, griner hysterisk og har spontane fester. Derfor vil vi gerne dokumentere disse rum og deres individuelle gestaltning.

Som startskud har vi fået fat i Ida fra CITA, som vil give et indblik i hvordan hun bruger og arbejder ved sit skrivebord.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Read More

StudArk er et forum for arkitektstuderende i Danmark. Bloggen drives frivilligt af arkitektstuderende fra de to arkitekturfaglige skoler; Kunstakademiets Arkitektskole i København og Arkitektskolen Aarhus.

.Bloggen henvender sig først og fremmest til de arkitektstuderende med det formål at skabe udveksling, debat, oplysning og inspiration her imellem. Sideløbende med dette, skal bloggen være studiets ansigt udadtil, hvor branchefolk, færdige arkitekter samt de kommende studerende vil få indsigt i de studerendes hverdag på studiet. .

Redaktionen opfordrer samtlige studerende og undervisere til at sende os materiale vi kan uploade på bloggen. Alt fra studieprojekter, workshops til debatindlæg og studieture har relevans på StudArk. Vores eneste krav er at indlægget relaterer sig direkte til de studerende.

Kategorier

INSTAGRAM #STUDARK

This endpoint has been retired

Facebook