Fredagsbar

TheFriday(Transformation)Bar – OG DET ER IKKE TRANSFORMATION, DER AFHOLDER FREDAGSBAREN!!!

POSTER_FREDAGS_BAR_A2

Facebook-event her!

Vinteren nærmer sig og kulden har trængt ind i alle kroge på KADK. For at sikre, at vores og jeres venner og alle andre kan holde varmen denne november, vil vi skrue op for bassen så alle kan danse sig varme fredag d. 21. November til TheFriday(Transformation)Bar.

Vær forberedt på at opleve en fredagsbar, som du aldrig tidligere har gjort det på KADK.
Vi har samlet kræfterne på tværs af skolerne for at lave en rumlig, musikalsk og visuel oplevelse ud over det sædvanlige. Glem alle forestillinger om hvad du tror en fredagsbar på KADK er.

Den 21. November bliver kantinen transformeret til et lille musikalsk, visuelt og rumligt projekt, hvor vi vil stille spørgsmål ved de gængse forestillinger om, hvad en fridagsbar kan være.

Vi byder på nørdede DJs med passion for musikken, dejlige VJs med øje for detaljen og seje scenegrafer med kærlighed for transformation.

Vi har arbejdet længe og hårdt på at skabe noget helt specielt for alle – vi glæder os til en fantastisk aftenen med jer alle sammen.

StudArk er et forum for arkitektstuderende i Danmark. Bloggen drives frivilligt af arkitektstuderende fra de to arkitekturfaglige skoler; Kunstakademiets Arkitektskole i København og Arkitektskolen Aarhus.

.Bloggen henvender sig først og fremmest til de arkitektstuderende med det formål at skabe udveksling, debat, oplysning og inspiration her imellem. Sideløbende med dette, skal bloggen være studiets ansigt udadtil, hvor branchefolk, færdige arkitekter samt de kommende studerende vil få indsigt i de studerendes hverdag på studiet. .

Redaktionen opfordrer samtlige studerende og undervisere til at sende os materiale vi kan uploade på bloggen. Alt fra studieprojekter, workshops til debatindlæg og studieture har relevans på StudArk. Vores eneste krav er at indlægget relaterer sig direkte til de studerende.

Kategorier

INSTAGRAM #STUDARK

This endpoint has been retired

Facebook