Konkurrencer

Arkitektskolen Aarhus, Konkurrencer

Se Jens Thomas Arnfred og de øvrige fagdommeres indlevende gennemgang af de 5 forslag som afgørelsen stod mellem fra Lacaton & Vassal, BIG, Atelier Lorentzen Langkilde, Erik Giudice Architecture og vindende Vargo Nielsen Palle and ADEPT

…dyk ned i den uddybende redegørelse for projekterne i Dommerbetænkningen

…og læs Karsten Ifversens kommentar i Politiken.

Foruden udeblivelsen af et bidrag fra japanske Sanaa, er det interessant at bemærke at arkitekterne bag vinderforslaget er fra arkitektuddannelsen i Aalborg.

Tillykke til Brian Vargo, Jonas Snedevind Nielsen and Mathias Palle!

Read More

Skærmbillede 2016-04-04 09.09.23

Hvad kunne et Nordisk Akademi i Skagen være?

Skagen er som brand kendt i hele Norden. Byen er kendt for kunsten, kulturen og naturen, og ikke mindst for mængden af turister, som vil opleve dette unikke sted.

Vi vil samle Norden i Skagen og se på mulighederne i dette møde mellem kunst, design og turisme. Derfor vil vi skabe et Nordisk Akademi for netop kunst, design og turisme.

Vi inviterer nu alle arkitekt- og designstuderende til at skabe konceptuelle skitseforslag på de arkitektoniske rammer til et Nordisk Akademi.

Deadline for første runde er allerede den 15. april kl 12:00.

Fem forslag modtager 5.000 kr hver til produktionen af udstillingsmateriale, som udstilles over sommeren 2016 på Skagen Odde Naturcenter, hvorefter et enkelt forslag honoreres med 50.000 kr!

Idékonkurrencen er kun for arkitektur- og designstuderende.

Se mere på www.NASkagen.org

Arrangement, DAC - Dansk Arkitektur Center, Konkurrencer

top_logo_dk

 

I andledning af Innosite-konkurrencen ‘Community Space’ afholder et kick off arrangement med site visit, præsentation af konkurrencen samt mulighed for spørgsmål tirsdag den 19. maj 2015 kl. 16 på Ørestad Bibliotek.

‘Community Space’ handler om at indrette det offentlige rum ved Ørestad bibliotek og skole, så det inspirerer til fællesskab.

Selve konkurrencen går online den 11. maj 2015 og løber til den 15. juni 2015.

 

StudArk er et forum for arkitektstuderende i Danmark. Bloggen drives frivilligt af arkitektstuderende fra de to arkitekturfaglige skoler; Kunstakademiets Arkitektskole i København og Arkitektskolen Aarhus.

.Bloggen henvender sig først og fremmest til de arkitektstuderende med det formål at skabe udveksling, debat, oplysning og inspiration her imellem. Sideløbende med dette, skal bloggen være studiets ansigt udadtil, hvor branchefolk, færdige arkitekter samt de kommende studerende vil få indsigt i de studerendes hverdag på studiet. .

Redaktionen opfordrer samtlige studerende og undervisere til at sende os materiale vi kan uploade på bloggen. Alt fra studieprojekter, workshops til debatindlæg og studieture har relevans på StudArk. Vores eneste krav er at indlægget relaterer sig direkte til de studerende.

Kategorier

INSTAGRAM #STUDARK

This endpoint has been retired

Facebook