Udstillinger

Som led i 1.årenes semesterprojekt, at designe en nyfortolkning af et vandrehjem, fik hver elev uddelt en grøntsag eller frugt, som inspirationskilde til første led i formgivningsfasen.
Det er en velkendt metode, som flere større arkitekter har brugt.

Grønsagerne/frugterne rangerede fra broccoli og østershatte til rødkål og hvidløg med stilk.

 

IMG_8632

Read More

Festival, Inspiration, Udstillinger
#56 All the World’s Futures: Venedig biennale

Lørdag d. 9. maj slog det 56. udgave af Venedig biennalen dørene op for offentligheden. Som det er tilfældet hvert andet år, sætter biennalen dette år fokus på den internationale kunstscene. Med det overordnede tema All the World’s Futures, vil verdens ældste internationale udstilling for samtidskunst i år udfolde sig i smukke venetianske omgivelser i perioden 09.05-22.11. Read More

Arrangement, DAC - Dansk Arkitektur Center, Udstillinger

15-1_groot (2)


Dansk Arkitektur Center åbner i dag for en ny udstilling. Udstillingen handler om den rolle arkitektur og byplanlægning spiller i konfliktramte områder og stiller skarpt på en arkitektur der skaber tillid, ejerskab og sikkerhed i områder der har været ramt af krig, konflikter eller andre voldsomme hændelser.

I forbindelsen med åbningen vil der være taler fra bl.a. Lilet Breddels og Arjen Oosterman fra den hollandske tænketank Archis og efterfølgende vil der være forfriskninger. Talerne vil foregå på engelsk.

Arrangementet starter kl. 17 og du kan læse mere om det her.

Arrangement, Reception, Udstillinger

CITA invitere til reception i dag kl. 16:00 på Designmuseum Danmark. De er igang med forskningsprojektet Complex Modelling og har i den forbindelse rejst to store installationer på museet. Så kom forbi og bliv inspireret og få et glas og lidt snack. 🙂 Hvis du tænker at du ikke gider tilbringe disse dejlige solskinstimer på et museum, kan jeg fortælle at museet har en dejlig gård man kan rykke ud i.

Du kan læse et interview med Ida fra CITA om hendes skrivbord og den måde hun arbejder ved det, i StudArks nye serie Desk In(ter)View her.


image001


 

Location: Ventura Lambrate, Milano
Periode: 14. -19. april

Milano Salone
Milan Design Week/Milano Salone er en arkitektur og design udstilling/konference for designere, arkitekter og diverse skoler indenfor fagene. Siden 1961, hvor det startede, er det blevet holdt hvert år i en uge i april. Med over 270.000 besøgende under ugen og 150 lande der udstiller, er det verdens største design marked af sin slags.

pavillon

Read More

StudArk er et forum for arkitektstuderende i Danmark. Bloggen drives frivilligt af arkitektstuderende fra de to arkitekturfaglige skoler; Kunstakademiets Arkitektskole i København og Arkitektskolen Aarhus.

.Bloggen henvender sig først og fremmest til de arkitektstuderende med det formål at skabe udveksling, debat, oplysning og inspiration her imellem. Sideløbende med dette, skal bloggen være studiets ansigt udadtil, hvor branchefolk, færdige arkitekter samt de kommende studerende vil få indsigt i de studerendes hverdag på studiet. .

Redaktionen opfordrer samtlige studerende og undervisere til at sende os materiale vi kan uploade på bloggen. Alt fra studieprojekter, workshops til debatindlæg og studieture har relevans på StudArk. Vores eneste krav er at indlægget relaterer sig direkte til de studerende.

Kategorier

INSTAGRAM #STUDARK

This endpoint has been retired

Facebook