Studieprojekt

Høyde 6.4 Medium

 

Projekt af Knud Folstad fra Kandidatprogrammet Kunst og Arkitektur (KKA)

Hvad hvis Den Norske Turistforenings turisthyttekoncept blev overført til byens kontekst for at danne et nyt udgangspunkt i tråd med centralisering og turismens globalisering? Det spørgsmål beskriver i store træk “TÅRNET I LANDSKAPET I TÅRNET”, et projekt i overgangen mellem by og landskab.

Read More

Som led i 1.årenes semesterprojekt, at designe en nyfortolkning af et vandrehjem, fik hver elev uddelt en grøntsag eller frugt, som inspirationskilde til første led i formgivningsfasen.
Det er en velkendt metode, som flere større arkitekter har brugt.

Grønsagerne/frugterne rangerede fra broccoli og østershatte til rødkål og hvidløg med stilk.

 

IMG_8632

Read More

Arkitektskolen Aarhus, Desk In(ter)view, Ikke kategoriseret, Interview, Skoler, Studieprojekt

Navn: Daniel Jebraili.

Stilling: 2. Ars studerende.

Institut: Arkitektskolen Aarhus – Unit 2/3C

Er der noget specielt ved jeres unit?
Altså uofficielt hedder vi Unit S©elvoptaget…med C. Vi har nemlig lavet en selfie-væg længere nede i rummet, som var en del af vores første opgave her på unittet.


DANIEL 2

Read More

Studieprojekt, Studieprojekt

Arkitektskolen Aarhus’ første års studerende skal i næste uge på studietur til nord Tyskland. På turen skal vi blandt andet undersøge landskabsarkitektur, landart, industrielle bygningskomplekser, vandrehjem og meget mere. Turen er en fase i vores semester projekt, hvor vi skal lave en fortolkning af et vandrehjem. Vi skal blandt andet forbi Zeche Zollverein, og se det verdensberømte og UNESCO fredet Essen Design Center.

Zeche Zollverein er et gammelt kul-mine kompleks der idag huser Red Dot Design Museum/Essen Design Center. Museet ligger i kedelhuset, i det der bliver kaldt Skakt 12. Det gamle industri kompleks huser også noget af Zollverein Design School.

 

zeche-zollverein-essen-3-a5a0da8b-aa03-4a21-b35e-0a50f078ce55

 

Read More

Afgang, Afgangsprojekt, Arkitektskolen Aarhus, Skoler, Studieprojekt, Udstillinger

Location: Udstillingsbygning Nørreport, 8000 Aarhus
Periode: 9. -30. april.

Studio Urban design & Landscape holder idag åbning for deres nye udstilling, “Landscape/Architecture/Urban/Design.” Som titlen antyder skal udstillingen vise det vide spektrum som studio’et arbejder i.
Udstillingen er en samling af projekter lavet over de sidste to år på skolen, og er allesammen udstillet i en snitmodel i 1:18.
Udstillingen bruger Plaza del Campo, i Italien, som referencepunkt, men hovedsageligt udstilles der projekter som tager udgangspunkt i dansk landskabsarkitektur.

Read More

StudArk er et forum for arkitektstuderende i Danmark. Bloggen drives frivilligt af arkitektstuderende fra de to arkitekturfaglige skoler; Kunstakademiets Arkitektskole i København og Arkitektskolen Aarhus.

.Bloggen henvender sig først og fremmest til de arkitektstuderende med det formål at skabe udveksling, debat, oplysning og inspiration her imellem. Sideløbende med dette, skal bloggen være studiets ansigt udadtil, hvor branchefolk, færdige arkitekter samt de kommende studerende vil få indsigt i de studerendes hverdag på studiet. .

Redaktionen opfordrer samtlige studerende og undervisere til at sende os materiale vi kan uploade på bloggen. Alt fra studieprojekter, workshops til debatindlæg og studieture har relevans på StudArk. Vores eneste krav er at indlægget relaterer sig direkte til de studerende.

Kategorier

INSTAGRAM #STUDARK

This endpoint has been retired

Facebook