Debat

For 6 dage siden kunne man på KADK’s hjemmeside læse om den kommende dimensionering af skolen under overskriften “et nyt og fokuseret kadk”. Den mere eller mindre vage forklaring af nedskæringerne blev opfulgt af et møde i torsdags der tegnede et mere dystert billede af hvad der kommer til at ske af ændringer på skolen. Hvis vi vil have en stemme i disse ændringer bliver vi nød til at organisere os nu! To studerende fra beklædning invitere til stormøde i kantine senere i dag! Det er vigtig at så mange som muligt dukker op så vi får en så stor stemme som muligt. Der bliver opfordret til at alle programmer holder møde inden og udvælger repræsentanter for de respektive programmer.

“Indtil videre er dagsordenen følgende:

– Oplæg (Fakta tjek) – Repæsentanterne giver sig til kende og deler programmets bekymringer. (Hvad gør vi herfra) – Fokuspunkter – Intern kommunikation – Ekstern kommunikation (Muligvis nedsættelse af udvalg)

Så husk at tage dine kammerater med under armen, og tag ejerskab for jeres fremtidige uddannelse!

Hilsen Morten & Kira, beklædning 3. år”

Mød op og sørg for at vi studerende får en stemme i dimensioneringerne!!!

Arrangement, DAC - Dansk Arkitektur Center, Debat

Israels Plads COBE og SWECO_credit Rasmus Hjortshøj - COAST Studio

I forbindelse med udstillingen LET’S PLAY stiller vi skarpt på bevægelse i byen i to faglige debatter. Til denne debat kan du være med til at diskutere om bevægelse i byen set fra et magtperspektiv og blandet andet møde Sherin Khankan og Mikkel Rugaard til debatten.

Read More

Debat

Vores største ønske er at stille en platform til rådighed, hvis indhold kan åbne døren på klem ind til de mange små verdener der eksisterer i deres eget lille vakuum rundt på arkitektskolerne. Steder hvor du ellers ikke nødvendigvis selv braser ind til dagligt.

StudArk er dit; for dig og fra dig

Read More

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TEKST OG FOTO: Johanne Hovland, joho1430@edu.kadk.dk

KADK har vært til stor debatt i mediene den siste uken. Akademiets nedskjæringer og omstruktureringer møter sprikende kritikk fra studerende, som har uttalt at utdannelsen er på vei til å minne om tegnefabrikker. Men er bildet i virkeligheten så sort hvitt, eller finnes det stadig kvaliteteter i overgangen mellom gammelt og nytt kunstakademi? StudArk møtte noen studerende til en status på hverdagen på Holmen.

Read More

CAFx2015_ProgramLaunch_Invitation-1¨

Efter et meget succesfuldt første år ser vinderen af Lille Arne 2014, COPENHAGEN ARCHITECTURE FESTIVAL, frem til et spændende 2015 hvor festivalen som håbet udvider til Århus. Det initiativ kan vi kun glæde os over, da en øget styrkelse af den faglige udveksling mellem de to byer, er lige efter StudArk’s manifest. Ja tak!

Læs mere om festivalen her

StudArk er et forum for arkitektstuderende i Danmark. Bloggen drives frivilligt af arkitektstuderende fra de to arkitekturfaglige skoler; Kunstakademiets Arkitektskole i København og Arkitektskolen Aarhus.

.Bloggen henvender sig først og fremmest til de arkitektstuderende med det formål at skabe udveksling, debat, oplysning og inspiration her imellem. Sideløbende med dette, skal bloggen være studiets ansigt udadtil, hvor branchefolk, færdige arkitekter samt de kommende studerende vil få indsigt i de studerendes hverdag på studiet. .

Redaktionen opfordrer samtlige studerende og undervisere til at sende os materiale vi kan uploade på bloggen. Alt fra studieprojekter, workshops til debatindlæg og studieture har relevans på StudArk. Vores eneste krav er at indlægget relaterer sig direkte til de studerende.

Kategorier

INSTAGRAM #STUDARK

This endpoint has been retired

Facebook