Author

November er ved at gå på hæld, og på trods af at vi har lige fået årets første sne, er det koldt og mørkt i Danmark. Du sidder med næsen begravet i dit projekt, og har desperat brug for en pause, men orker ikke den obligatoriske tur op ad strøget, før vi runder d. 20. december. Heldigvis har studark samlet de bedste grunde til at bevæge dig ud fra tegnesalens trygge rammer i løbet af november & december!

Read More

Høyde 6.4 Medium

 

Projekt af Knud Folstad fra Kandidatprogrammet Kunst og Arkitektur (KKA)

Hvad hvis Den Norske Turistforenings turisthyttekoncept blev overført til byens kontekst for at danne et nyt udgangspunkt i tråd med centralisering og turismens globalisering? Det spørgsmål beskriver i store træk “TÅRNET I LANDSKAPET I TÅRNET”, et projekt i overgangen mellem by og landskab.

Read More

StudArk er et forum for arkitektstuderende i Danmark. Bloggen drives frivilligt af arkitektstuderende fra de to arkitekturfaglige skoler; Kunstakademiets Arkitektskole i København og Arkitektskolen Aarhus.

.Bloggen henvender sig først og fremmest til de arkitektstuderende med det formål at skabe udveksling, debat, oplysning og inspiration her imellem. Sideløbende med dette, skal bloggen være studiets ansigt udadtil, hvor branchefolk, færdige arkitekter samt de kommende studerende vil få indsigt i de studerendes hverdag på studiet. .

Redaktionen opfordrer samtlige studerende og undervisere til at sende os materiale vi kan uploade på bloggen. Alt fra studieprojekter, workshops til debatindlæg og studieture har relevans på StudArk. Vores eneste krav er at indlægget relaterer sig direkte til de studerende.

Kategorier

INSTAGRAM #STUDARK

This endpoint has been retired

Facebook