Arkitektskolen Aarhus, Konkurrencer

Se Jens Thomas Arnfred og de øvrige fagdommeres indlevende gennemgang af de 5 forslag som afgørelsen stod mellem fra Lacaton & Vassal, BIG, Atelier Lorentzen Langkilde, Erik Giudice Architecture og vindende Vargo Nielsen Palle and ADEPT

…dyk ned i den uddybende redegørelse for projekterne i Dommerbetænkningen

…og læs Karsten Ifversens kommentar i Politiken.

Foruden udeblivelsen af et bidrag fra japanske Sanaa, er det interessant at bemærke at arkitekterne bag vinderforslaget er fra arkitektuddannelsen i Aalborg.

Tillykke til Brian Vargo, Jonas Snedevind Nielsen and Mathias Palle!

Read More

Debat

Vores største ønske er at stille en platform til rådighed, hvis indhold kan åbne døren på klem ind til de mange små verdener der eksisterer i deres eget lille vakuum rundt på arkitektskolerne. Steder hvor du ellers ikke nødvendigvis selv braser ind til dagligt.

StudArk er dit; for dig og fra dig

Read More

[KÅRK]
  • KÅRK #28 “HJEM, KÆRE HJEM”
  • KÅRK #28 “HJEM, KÆRE HJEM”

KÅRK #28 “HJEM, KÆRE HJEM”

Den 28. udgive af det uafhængige magasin KÅRK blev udgivet i sidste måned. HJEM, KÆRE HJEM er tilmed at finde online – og er et absolut anbefalelsesværdigt eksemplar. Vi bringer her ordlyden af redaktionens introducerende forord og et smugkig på indholdet:

Read More

StudArk er et forum for arkitektstuderende i Danmark. Bloggen drives frivilligt af arkitektstuderende fra de to arkitekturfaglige skoler; Kunstakademiets Arkitektskole i København og Arkitektskolen Aarhus.

.Bloggen henvender sig først og fremmest til de arkitektstuderende med det formål at skabe udveksling, debat, oplysning og inspiration her imellem. Sideløbende med dette, skal bloggen være studiets ansigt udadtil, hvor branchefolk, færdige arkitekter samt de kommende studerende vil få indsigt i de studerendes hverdag på studiet. .

Redaktionen opfordrer samtlige studerende og undervisere til at sende os materiale vi kan uploade på bloggen. Alt fra studieprojekter, workshops til debatindlæg og studieture har relevans på StudArk. Vores eneste krav er at indlægget relaterer sig direkte til de studerende.

Kategorier

INSTAGRAM #STUDARK

This endpoint has been retired

Facebook