Tips & Tricks

Skærmbillede 2015-09-22 22.30.06 copy

Vi kender det alle sammen – man bruger timer på at trævle Google igennem fordi man mangler det perfekte cutout af en mand i speedos eller fordi der er gået hårknude i et af de utallige programmer vi skal jonglere rundt med på skolen. Det ender med at man bruger mere tid på nettet end på projektet. Men den tid er slut nu! StudArk har samlet nogle af de bedste links der kan spare dig for en masse tid.

Read More

designing-for-smart-citizens-a3-poster
’Smart cities’ er ikke længere et nyt begreb, til gengæld er der brug for at se på det fra nye perspektiver. Denne konference fokuserer på den smarte by i forhold til det sociale i byen og i forhold til borgerne – hvordan kan teknologi være med til at skabe mødesteder, leg og byliv? Kom og hør om projekter, der kan være med til at vise alternative og innovative måder at bruge teknologi i forbindelse med fremtidens byudvikling.  Read More

Tips & Tricks

studark_logoforslag-1024x819

 

StudArk redaktionen vil gerne ønske alle de nye arkitektstuderende i Århus og København tillykke med optagelsen!

StudArk er en blog drevet af frivillige arkitektstuderende og på redaktionen har vi besluttet os for at give jer en lille hjælpende hånd i form af små hacks, guides, tips og tricks. Nedenunder kan I læse  mine gode råd til livet som arkitektstuderende. Husk at holde øje med bloggen det næste stykke tid – der kommer mere! 🙂

Read More

For 6 dage siden kunne man på KADK’s hjemmeside læse om den kommende dimensionering af skolen under overskriften “et nyt og fokuseret kadk”. Den mere eller mindre vage forklaring af nedskæringerne blev opfulgt af et møde i torsdags der tegnede et mere dystert billede af hvad der kommer til at ske af ændringer på skolen. Hvis vi vil have en stemme i disse ændringer bliver vi nød til at organisere os nu! To studerende fra beklædning invitere til stormøde i kantine senere i dag! Det er vigtig at så mange som muligt dukker op så vi får en så stor stemme som muligt. Der bliver opfordret til at alle programmer holder møde inden og udvælger repræsentanter for de respektive programmer.

“Indtil videre er dagsordenen følgende:

– Oplæg (Fakta tjek) – Repæsentanterne giver sig til kende og deler programmets bekymringer. (Hvad gør vi herfra) – Fokuspunkter – Intern kommunikation – Ekstern kommunikation (Muligvis nedsættelse af udvalg)

Så husk at tage dine kammerater med under armen, og tag ejerskab for jeres fremtidige uddannelse!

Hilsen Morten & Kira, beklædning 3. år”

Mød op og sørg for at vi studerende får en stemme i dimensioneringerne!!!

Skærmbillede 2016-04-04 09.09.23

Hvad kunne et Nordisk Akademi i Skagen være?

Skagen er som brand kendt i hele Norden. Byen er kendt for kunsten, kulturen og naturen, og ikke mindst for mængden af turister, som vil opleve dette unikke sted.

Vi vil samle Norden i Skagen og se på mulighederne i dette møde mellem kunst, design og turisme. Derfor vil vi skabe et Nordisk Akademi for netop kunst, design og turisme.

Vi inviterer nu alle arkitekt- og designstuderende til at skabe konceptuelle skitseforslag på de arkitektoniske rammer til et Nordisk Akademi.

Deadline for første runde er allerede den 15. april kl 12:00.

Fem forslag modtager 5.000 kr hver til produktionen af udstillingsmateriale, som udstilles over sommeren 2016 på Skagen Odde Naturcenter, hvorefter et enkelt forslag honoreres med 50.000 kr!

Idékonkurrencen er kun for arkitektur- og designstuderende.

Se mere på www.NASkagen.org

StudArk er et forum for arkitektstuderende i Danmark. Bloggen drives frivilligt af arkitektstuderende fra de to arkitekturfaglige skoler; Kunstakademiets Arkitektskole i København og Arkitektskolen Aarhus.

.Bloggen henvender sig først og fremmest til de arkitektstuderende med det formål at skabe udveksling, debat, oplysning og inspiration her imellem. Sideløbende med dette, skal bloggen være studiets ansigt udadtil, hvor branchefolk, færdige arkitekter samt de kommende studerende vil få indsigt i de studerendes hverdag på studiet. .

Redaktionen opfordrer samtlige studerende og undervisere til at sende os materiale vi kan uploade på bloggen. Alt fra studieprojekter, workshops til debatindlæg og studieture har relevans på StudArk. Vores eneste krav er at indlægget relaterer sig direkte til de studerende.

Kategorier

INSTAGRAM #STUDARK

This endpoint has been retired

Facebook